Vooraankondiging MKB Marketing Masterclass

De inschrijving voor de oktober 2013 masterclass is gesloten!

In de huidige economie is de markt voor veel producten en diensten extreem concurrerend geworden. Veel ondernemers bevinden zich op een slachtveld en steeds meer bedrijven worden failliet verklaart. Andere ondernemers weten hun hoofd boven water te houden maar zouden het zo veel beter kunnen doen.
Laat u zich neerslaan door de economie? Of bent u het type ondernemer dat OP ZOEK gaat NAAR NIEUWE KANSEN? kom dan in oktober 2013 naar…

… de Quick Start MKB Marketing Masterclass

Nederig geworden door de stortvloed aan geweldige feedback van de MKB Marketing Bootcamp organiseren wij nu voor u een spiksplinternieuwe MKB Marketing Masterclass.

Voor deze masterclass haalt mkb marketing expert Mark Johnson weer alles uit de kast om deelnemende ondernemers te leren hoe te winnen in tijden van crisis en zij hun huidige inkomen kunnen vermenigvuldigen.

 

“Dit gaat alles veranderen voor mkb ondernemers.”

 

“De mkb marketing informatie die Mark deelt is altijd FANTASTISCH. Het enige wat je ziet als je de zaal inkijkt is de bovenkant van de hoofden terwijl de ondernemers driftig aantekeningen aan het maken zijn!”

Enkele goudklompen die Mark Johnson u tijdens deze speciale MKB Marketing Masterclass zal uitreiken zijn:

 • Hoe u kunt voorkomen dat u te grazen wordt genomen door amateur reclamebureau’s en advertentieverkopers.
 • Een onfeilbaar systeem dat u een constante stroom aan klanten oplevert.
 • Hoe u de respons op uw mkb marketing kunt VERDUBBELEN.
 • Technieken die uw online en offline sales of conversies kunnen VERDRIEVOUDIGEN.
 • Grondbeginselen om een aantrekkelijke boodschap te maken waardoor uw prospects graag van u kopen.

Mis deze Masterclass niet!

Overweegt u om Gold Business Club lid te worden van onze MKB Marketing Business Club? Schrijf u dan nu alvast in en deelname is voor u gegarandeerd en GRATIS. U ontvangt daarmee een welkomstgeschenk ter waarde van maar liefst 637,-!

Schrijf u direct in als GOLD Business Club lid en verzeker uzelf van een GRATIS plaats in deze MKB Marketing Masterclass.
Onderneem nu actie, word lid van de business club en geniet van de voordelen die dit economisch geschenk u opleveren.

 

Wilt u liever wachten totdat alle informatie vrijgegeven wordt?
Voorkom dat u belangrijke informatie mist en laat uw e-mail adres achter!
* (denotes required field)

Geld verdienen in tijden van crisis.

Crisis? Geld verdienen? Vorige week las ik wederom in een onderzoek dat zo’n 80% van de MKB ondernemers geen of nauwelijks budget vrijmaakt voor de marketing van hun bedrijf. Dat is tegelijkertijd begrijpelijk alswel zorgwekkend.

Zorgelijk, helemaal in tijden van crisis

Zorgwekkend omdat er in deze tijden van aanhoudende economische crisis meer kleine ondernemers zijn met enorme geldzorgen dan ooit. En een ondernemer verdient het om beloont te worden voor zijn inspanningen en risico. Een ondernemer is verdorie de motor van de economie!
Op het grote nieuws hoor je constant over de massaontslagen en de aandelen van grote corporaties, maar wordt er vrijwel geen woord gerept over hoe lastig de kleine mkb ondernemer het heeft. En laten we eerlijk wezen: veel van die kleine ondernemers zitten in zwaar weer. De kleine ondernemer loopt voor een dubbeltje de benen uit het lijf om te overleven, heeft soms massa’s met geld geinvesteerd en blijft zitten met de risico’s, is de eenzaamste man of vrouw op aarde, kan om vijf uur niet de letterlijke of figuurlijke deur achter zich sluiten, loopt met zorgen rond waar de niet-ondernemers onder ons geen flauw benul van hebben.
En op de overheid hoeft een ondernemer niet te rekenen! De ondernemer verdient dit niet en hoort flink meer geld te verdienen dan wat hij nu krijgt en de enige die daar iets aan kan veranderen is de ondernemer zelf. Hoe? Door te ontdekken hoe marketing WEL werkt en WEL geld opleverd. (en vertel mij niet dat er geen geld is, want zolang er nog miljoenen aan vuurwerk de lucht in geschoten wordt, er 50 inch tv’s gekocht worden door mensen in de bijstand en er nog altijd miljarden uitgegeven wordt aan cosmetische luxeproducten is er geld. Mensen maken alleen keuzes op basis van veranderende criteria).

Veel kleine mkb ondernemers verdienen geen geld met hun marketing

Nogmaals, het is begrijpelijk dat veel mkb ondernemers moeite hebben om hun geld uit te geven aan marketing. Begrijpelijk, omdat zij waarschijnlijk de ervaring hebben dat de advertenties, die zij in goede tijden zonder blikken en blozen hebben laten plaatsen, niets opleverden. Begrijpelijk, omdat de kleine mkb ondernemer (en niet alleen de echt kleine ondernemers) daardoor marketing is gaan zien als een kostenpost. En op kosten moet nou eenmaal bespaard worden in tijden van crisis.

Maar goede marketing mag eigenlijk helemaal niet gezien worden als kostenpost, maar als investering. Marketing hoort een investering te zijn die geld oplevert. Maar ik ben benieuwt hoe lang het duurt voordat de massa van ondernemers realiseeerd wat er mis is. Het klopt hoor, je MAG NIET verwachten dat een standaard advertentie in een bedrijvengids, krant of welk medium dan ook ook maar iets oplevert. Want wil een advertentie of welk mkb marketinginstrument dan ook iets opleveren dan moet een advertentie aandacht trekken, aansluiten bij de prospect en hem verleiden om te kopen.

Laat je niet verleiden -of misleiden- door oplagecijfers van advertentieverkopers. Deze cijfers zijn voor ondernemers (nog) niet meer waard dan het zand dat hiermee in jouw ogen wordt gestrooid. Je blind staren op oplagecijfer maakt je blind voor waar het om gaat, wat het geld oplevert. DAT ZIJN NIET DE OPLAGECIJFERS! Een hoge oplage betekent helemaal NIETS als de advertentie niet verkoopt, als de advertentie niet zo is opgebouwd en geschreven dat hij de aandacht van de prospect trekt en hem overtuigd. En om dat voor elkaar te krijgen zul je DAARIN moeten investeren.

Logisch? Ja. Dringt dit door? Nee. Althans, niet bij elke ondernemer. Want daarvoor moet de kleine ondernemer met een klein budget iets heel lastigs doen: kijken naar zijn eigen onkunde op mkb marketing gebied. Hij moet gaan beseffen dat hij moet leren hoe en wanneer iets wel of niet werkt en hoe je kunt zorgen dat je snel geld verdient met marketing. Als kleine ondernemer MOET je investeren in jezelf door te leren hoe je aan mkb marketing kunt doen dat verkoopt en geld verdient. De succesvolle ondernemer begrijpt dat, de massa nog niet.

STOP dus direct met klakkeloos advertenties te plaatsen en begin te investeren. Pas nadat je dat gedaan hebt en je ontdekt hebt wat je moet doen om MKB marketing effectief te laten zijn, ga je jouw geld uitgeven. Alleen dan kun je bakken met geld verdienen met marketing.
goede marketing juist in deze tijden een hoop geld kan opleveren voor jou en jouw bedrijf.kan het jouw omslagpunt zijn.
Het maakt mijn niet uit hoe je het leert, als je het maar leert.

Een goede manier om jezelf in MKB marketing te bekwamen is door lid te worden van onze MKB Marketing Business Club. Drie voordelen zijn:

 • Het investeringsplaatje loopt in de praktijk evenredig met het succes dat je ermee hebt. Iemand met weinig geld stapt bijvoorbeeld in op het Gold Business Club niveau en kan met het geld dat hij verdient een duurder lidmaatschap veroorloven, waardoor hij weer meer kan verdienen.
 • Kost weinig kostbare tijd
 • Continuiteit in de ontwikkeling
 • Uiteraard leer je hoe je met een goed marketingsysteem veel geld kunt verdienen voor jouw bedrijf, jezelf en jouw gezin.

Lees meer over onze mkb-marketing business club.

Ronde tafel Business Club bijeenkomsten Arnhem/Nijmegen

Een ronde tafel business club bijeenkomst is een geweldige vorm van (kleine) groepscommunicatie. Ronde tafel discussies zijn extreem nuttig als u wilt leren uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Het is een manier voor onze leden om de hoofden bij elkaar te steken en:

 • te discussiëren over winstverhogende tactieken
 • strategieën, tactieken en ideeën uit te wisselen
 • ervaringen te delen
 • resultaten te evalueren
 • of om simpelweg te brainstormen over hoe u uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren

 
 

Wie moeten deelnemen aan de Triple’M Ronde Tafel Business Club Bijeenkomsten

Of u nu een starter bent, kleine mkb-ondernemer, of een groei-gerichte organisatie, de MKB Marketing Ronde Tafel Bijeenkomsten van Triple’M zijn ontworpen om u een overzichtelijk beeld te geven van wat werkt in mkb marketing-land en wat niet. Zelfs als u slechts één of twee bijeenkomsten per jaar bijwoont zult u zeer veel en waardevolle inzichten en ideeën krijgen voor uw bedrijf.

 
 

Ronde Tafel Business Club Bijeenkomsten: Programma Format

De Triple’M MKB Marketing Business Club stelt één onderwerp centraal per bijeenkomst. Een prominent lid zal de bijeenkomst leiden.
De bijeenkomst begint met een korte presentatie over het onderwerp van die dag.
Vervolgens wordt er afwisselend gediscussieerd. Door de ronde layout krijgt iedereen gelijke rechten om deel te nemen. Met andere woorden ieders input wordt gelijkgesteld. Iedereen heeft iets in te brengen. Samenwerking is essentieel voor het groepssucces.
Afsluitend kunnen er interactieve vraag en antwoord (V&A) sessies met groepsparticipatie plaatsvinden.
 
 

Agenda Ronde Tafel Business Club Bijeenkomsten 2013

Datum

Locatie

Onderwerp

maart 2013 Arnhem Gezamenlijk vast te stellen. Klik hier voor uw input.
juni 2013 Nijmegen Gezamenlijk vast te stellen.
september 2013 Arnhem Gezamenlijk vast te stellen.
december 2013 Nijmegen Gezamenlijk vast te stellen.

 
 

Deelnameregels Ronde Tafel Business Club Bijeenkomsten

Deelnemers van de Triple’M Ronde Tafel Business Club Bijeenkomsten:

 • Komen op tijd
 • Laten elkaar uitspreken
 • Zijn open, eerlijk en direct naar elkaar.
 • Tonen wederzijds respect naar elkaars mening.

Gratis Business Club lid worden

De kans is groot dat u inmiddels gehoord hebt van de Triple’M mkb marketing business club uit Arnhem. Sterker nog, als trouw en gedreven business club lid hebt u al ervaren welke grote invloed de krachtige mkb marketing strategieën, tactieken en technieken -die u in de Triple’M business club leert- heeft op de resultaten en ontwikkeling van uw bedrijf. Maar wist u ook dat u EENVOUDIG GRATIS lid kunt zijn van de Triple’M MKB Marketing Business Club?

Nu kunt u eenvoudig uw business club lidmaatschapsgeld terugkrijgen ook!

Onze Club gaat verder dan de gebruikelijke waardebonnen. U krijgt gewoon geld op uw rekening gestort, zodat u ermee kunt doen wat u zelf wilt.

Wat moet u doen voor het gratis business club lidmaatschap

U hoeft niet veel te doen om uw Triple’M MKB Marketing business club lidmaatschapsgeld terug te krijgen. Het enige wat u daarvoor moet doen is praten over uw lidmaatschap! Mensen uit uw netwerk die zich vervolgens als nieuw lid aanmelden leveren u geld op. Geef uw naam door en u ontvangt geld retour. Met drie nieuwe leden voor uw niveau krijgt u uw volledige jaarcontributie voor het business club lidmaatschap retour!
Voor het eerste Triple’M Mkb Marketing business club lid dat zich aanmeld ontvangt u 25% van dat lidmaatschapgeld. Voor het tweede business club lid dat u aanbrengt ontvangt u eveneens 25% van dat lidmaatschapsgeld. En voor het derde lid dat u aanbrengt ontvangt u maar liefst 50% van dat lidmaatschapsgeld.

Actievoorwaarden gratis business club lidmaatschap.

Deze actie om uw Triple’M business club lidmaatschapgelden retour te ontvangen geldt voor SILVER en GOLD business club lidmaatschapniveaus. De actie is vooralsnog alleen geldig tot en met 31 december 2013. Gelden worden uitgekeerd nadat en zodra de nieuw aangemeldde leden de niet-goed-geld-terug-garantie termijn als lid doorlopen hebben.

Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen u met alle plezier verder helpen.

Marketing nekt mkb

De huidige MKB marketing (of eerder een gebrek aan MKB marketing) nekt vele startende ondernemers en vele kleine mkb ondernemers. Niet zo gek ook. Marketing zoals de meesten van hen toepassen verkoopt niet, maar is meer “vermaak” dan effectieve verkoop en wordt goedgepraat met het vage en niet te kwantificeren “naamsbekendheid”. Naamsbekendheid is leuk, maar als mensen niets kopen dan heb je daar als ondernemer niks aan. MKB Marketing MOET verkopen.

De meeste mensen en veel (schaamteloos veel) zogenaamde reclame-experts weten het verschil niet tussen goede advertenties en reclame en slechte. Er is waarschijnlijk in geen enkel vakgebied zoveel incompetentie als in marketingland. Gelukkig zijn er ook mensen die wel weten hoe je met een advertentie producten verkoopt.

“goede marketing heeft meer te maken met roddelbladen dan met de televisie reclames die je veel op televisie ziet.”

Wist je dat de schrijvers die de kopteksten van de roddelbladen bedenken stiekem echte marketing-helden zijn (die veelal goed geld verdienen)? Want als zij een gevoelige snaar weten te raken dan vliegen deze tijdschriften als zoete broodjes over de toonbank. Deze mensen begrijpen menselijke psychologie. Zij begrijpen dat de gewetenloze kracht van nieuwsgierigheid de lezer als zoete honing aantrekt, zij begrijpen dat de lezer ervan houdt om geschockeerd te raken en zij begrijpen hoe je een jeuk creëerd waaraan je wel MOET krabben.

Maar de meerderheid van de hedendaagse advertenties, marketing en reclame worden opgezet door deftige reclamebureaus die geen enkel benul hebben wat verkopen is. Laat staan dat ze inzicht hebben in de psychologie van de gemiddelde man of vrouw. “Reclame is kunst”. Nou op het moment dat je als mkb ondernemer hoort zeggen dat adverteren kunst is ren dan…ren zo hard je kan. Aan succesvolle mkb marketing ligt psychologie ten grondslag en psychologie is wetenschap, geen kunst.

Mensen kopen niet omdat jouw advertentie er uitziet als een schitterend kunststuk. Mensen kopen ook niet omdat je zo lekker aan het opscheppen bent dat je de beste bent. En mensen kopen ook niet omdat je zo grappig bent of zo’n heerlijk sappige slogan hebt. Ook kopen mensen niet omdat je een goed product hebt. Dat is een illusie: er zijn zat goede producten op de markt gebracht die voor geen meter verkopen.

“Een advertentie is een topverkoper op papier.”

Er is maar één reden waarom mensen kopen: de advertentie is een topverkoper op papier (of op het beeldscherm). Een topverkoper die geluisterd heeft, jouw begrijpt en een oplossing heeft voor de meest nijpende problemen in jouw leven. Een topverkoper die geheimen aanbiedt die jou rijker, succesvoller gelukkige maken. Die jouw leven beter maakt, jou er beter laat uitzien of meer status geeft. Een topverkoper die precies weet op welke knoppen hij moet drukken om jouw interesse te wekken.

Wat alle wel verkopende mkb marketing middelen met elkaar gemeen hebben is dat ze de aandacht weten te grijpen, een onweerstaanbaar aanbod doen en vervolgens om actie vragen: iets in te vullen, te kopen, te bellen, een gratis onnderzoeksrapport op te vragen of wat je dan ook bereiken wil. Dit is een meetbaar succes en hiermee onderscheiden deze reclames en advertenties zich van de rest, die succes ophangen aan het schimmige “naamsbekendheid” (wat overigens wel werkt als je genoeg tijd en je diepe zakken hebt vol geld; iets wat mkb ondernemers over het algemeen niet hebben).

Je weet direct of jouw mkb marketing inspanning succes heeft of dat jouw advertentie geen cent waard is. Als de telefoon gaat, ingeschreven wordt op nieuwsbrieven, contactformulieren worden ingevuld of gewoon geld op jouw rekening wordt overgemaakt dan is het een succes. Gebeurd dat niet en blijft het zo stil dat je een naald in de nacht kunt horen vallen dan weet je dat de advertentie gefaald heeft. Zo simpel is het…

Moeten jouw mkb marketing inspanningen resultaat opleveren?

Ben je een toekomstgerichte, progressieve ondernemer die meer resultaten wilt boeken. Doet jouw bedrijf het oké? Maar zou het zoveel beter kunnen doen? Of ben je op een punt aangekomen dat je niet goed weet waar jouw klanten vandaan moeten gaan komen? Je zit in een lastig parket. Hoe zet ik mijzelf, mijn bedrijf en mijn diensten in de markt? Tijd om met de meesters te werken: word GOLD Insiders Business Club Lid.

 

Als GOLD Business Club lid ontvang je:

 • Maandelijkse Money Making Marketing Magazine
 • Periodieke inbelmomenten voor GRATIS adviesgesprekken
 • Uitnodigingen tot “Ronde Tafel” Bijeenkomsten
 • Vraag en Antwoord via e-mail en fax
 • Prioritair toegang tot -en ledenKORTING op- andere producten en seminars
 • GRATIS Online MKB Marketing Succes Strategieën
 • Deelname aan succes-stimulerende competities met goederen- en geldprijzen
Plus
 • Minimaal 10% korting op ALLE Insiders Business Club Seminars en zakelijke evenementen
 • MAANDELIJKSE EXCLUSIEVE GOLD MKB MARKETING CD
 • EXCLUSIEVE MAANDELIJKSE GOLD MKB MARKETING HOTSHEET: bondig geprint supplement dat wordt toegevoegd aan elk nummer van het Money Making Marketing Magazine met recente marketing informatie, tips en kopieën van artikelen
 • SPECIALE GRATIS CALL-IN CONSULTING MOMENTEN: Specifiek voor Gold leden gereserveerde extra inbel-uren waarmee het voor Gold Leden aanzienlijk gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot gratis advies dan voor reguliere leden
 • Besloten Ledensite voor GOLD leden
 • BUSINESS INSIGHT: speciale publicatie die vier maal per jaar wordt uitgegeven, met een gevarieerd aanbod van essentiële denkwijzen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, succes, zaken, reizen en lifestyle

HOE JOUW GOLD BUSINESS CLUB LIDMAATSCHAP ECHT GRATIS IS: U ontvangt bij het pre-paid GOLD Business club lidmaatschap tijdelijk 4 kritiek certificaten per jaar als bonus. Hiermee hebt u recht op snelle en begrijpbare feedback op mkb marketing-stukken.

 
 
Eén HEEL jaar GOLD Business Club lidmaatschap:

€599,00 Add to cart


 
Twee jaar GOLD Business CLub lidmaatschap:
 

€1.198,00 €898,00 Add to cart

MKB Marketing Bootcamp Gratis Cursus

De gratis MKB Marketing Sales Strategy Bootcamp 2012, die onze MKB Marketing Business Club in samenwerking met IPSSUPPORT® heeft georganiseerd, mogen wij gerust een succesnummer noemen. Afgelopen vrijdag 26 oktober heeft de tweede dag van deze MKB Marketing Bootcamp plaatsgevonden.

De eerste reacties zijn overweldigend geweest. Onze dank aan de enthousiaste deelnemers voor hun inzet. Jullie pay-off volgt snel. (en als je dan toch bezig bent een waardering op onze “zakelijke evenementen voor het MKB” pagina.:))

Zet jouw MKB Marketing campagne aan het werk

Je hebt nu een ECHTE MKB Marketing campagne in handen. Maar dat zegt helemaal niets. Je weet nu waar die volgende klanten vandaan moeten komen en hoe je die klanten voor je kunt winnen. Maar laat jouw marketing campagne niet ergens in een la wegrotten, zoals het business plan die je ooit voor de bank hebt geschreven toen je een lening afsloot om jouw eigen bedrijf te beginnen. Deze MKB Marketing campagne heb je geschreven om te implementeren.

Een MKB Marketing campagne is bedoeld om geld mee te verdien.
Breng de lessen van de MKB Marketing Bootcamp verder in de praktijk en je zult merken dat:

 • de nettomarges stijgen
 • je sterker in de markt gaat staan en
 • jij optimaal kunt profiteren van het aankomende economische herstel.

Wij wensen alle ondernemers veel succes.

Eigen bedrijf starten? MKB Marketing geheimen voor de startende ondernemer

Eigen bedrijf starten als zelfstandig ondernemer of ben je net zelfstandig ondernemer geworden? MKB marketing is een MUST!

Een eigen bedrijf starten is makkelijk

Een eigen bedrijf starten is makkelijk: je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel, deuren open en jouw eigen bedrijf begint. Maar succes hebben met jouw eigen bedrijf is helaas niet eenvoudig en de meerderheid van de startende ondernemers stoot dan ook zijn hoofd…hard.

Het is bekend dat veel startende ondernemers niet zo succesvol worden als zij van te voren gehoopt hadden bij het starten van hun eigen bedrijf. Velen gaan zelfs kopje onder. Al snel blijkt namelijk dat een eigen bedrijf starten niet een kwestie is van de deuren open gooien. Verstand van jouw vak, een goed idee en enthousiasme zijn niet genoeg. Dat brengt het grote geld niet binnen! Er zijn veel buitengewoon goede mensen met leuke ideëen geweest die een eigen bedrijf gestart zijn maar het niet hebben gered. Hardwerkende ondernemers die succes verdienen.

Startende ondernemers zijn vaak aan het zwoegen

Startende ondernemers moeten meestal zwoegen om hun (vaak onzekere) geld te verdienen en vaak is hun inkomen lager dan dat ze eigenlijk zouden moeten verdienen. Dat kan slimmer, makkelijker en sneller. Maar daarvoor is het noodzakelijk dat je als startende ondernemer begrijpt hoe je MKB marketing effectief kunt inzetten zodat je er DIRECT geld mee verdient. En niet alleen voor het vage en niet meetbare “naamsbekendheid” zorgt. Marketing hoort meetbaar geld op te leveren.

Hier zit vaak het probleem. MKB Marketing en/of sales is iets wat veel ondernemers die een eigen bedrijf starten niet begrijpen of gewoon niet sterk in zijn. Zij weten niet waar ze moeten beginnen, zijn slachtoffer geweest van reclamebureau’s, missen de kennis en vaardigheden en hebben het geld en vertrouwen niet om een top marketeer in te huren.

Eigen bedrijf starten? Zorg ervoor dat de MKB marketing en sales voor jouw bedrijf voor elkaar is. Hier ligt een ENORME kans om meer geld te verdienen. Ik bedoel niet dat je terug moet gaan naar school om een diploma in marketing te halen of een universitaire graad in reclame. Absoluut niet, want je bent niet voor niets startende ondernemer. Laat je liever begeleiden door toppers met praktijk-verstand van MKB Marketing TERWIJL je bouwt aan jouw bedrijf. Dat is een investering waar je geen spijt van krijgt.

Klaar om te stoppen met zwoegen? Mentaal klaar om geld te verdienen?

Leer hoe effectiever de markt te veroveren, meer geld te verdienen en met veel minder stress.

Wordt lid van de Triple’M Business Club en werk samen met de beste MKB marketing virtuozen. Leer bewezen marketing-technieken en leer MKB marketing succesvol toe te passen. Zet jouw bedrijf steviger in de markt, verkoop meer en verhoog jouw winsten met praktijk geteste en bewezen MKB marketing- en salestechnieken. De Triple’M Insiders Business Club is 100% gericht op de MKB marketing en sales van jouw bedrijf en de daaraan gekoppelde verkoopresultaten.
 

Hoe werkt het Business Club Lidmaatschap? In de Triple’M Insiders Business Club leren mkb ondernemers op alle niveau’s hoe zij op een onderscheidende wijze kunnen communiceren met de markt en klanten kunnen enthousiasmeren om direct te reageren en te kopen. In de Triple’M Insiders Business Club leer je strategie te bepalen, MKB marketing campagnes op te zetten en jouw boodschap zo vorm te geven dat de respons op jouw marketing kan verdrievoudigen.

Je zult samenwerken met een team van specialisten die jou leert echt geld te verdienen met MKB marketing. En SNEL. Wij hebben een schat aan materialen, trainingen, oefeningen, tele-coaching en persoonlijke coaching sessies die jou zullen helpen.

Wij verschaffen jou de middelen: het Money Making MKB Marketing magazine, praktijkgerichte coaching en tele-coaching, boeken, gratis adviesgesprekken en nog veel meer, afhankelijk van jouw lidmaatschapsniveau. Wij hebben de informatie en technieken voor je. Wanneer je lid wordt van de Triple’M Insiders Business Club zul je ontdekken dat wij jou stap voor stap door het proces kunnen leiden, zodat MKB marketing ook voor jou meetbaar effectief gaat werken. En met onze niet-goed-geld-terug garantie kun je nog zonder risico instappen ook!

Het Silver Busines Club lidmaatschap is perfect voor ondernemers die een eigen bedrijf starten of zijn gestart en nog kapitaal moeten opbouwen met MKB Marketing

Voor startende ondernemers die pas net een eigen bedrijf zijn begonnen en (nog) niet over een inkomen beschikken en niet veel te investeren hebben kan een Silver Lidmaatschap de juiste plaats zijn om de Triple’M Insiders Business Club reis te beginnen. Voor nog geen 16 euro per maand leer je alle aspecten van praktische MKB marketing, ontvang je meer MKB marketing materiaal dan je nodig hebt en kun je gebruik maken van maandelijkse GRATIS adviesgesprekken. En zodra je meer geld verdient zul je jouw spel verder willen opvoeren en bijvoorbeeld een Gold MKB Marketing Business Club Lidmaatschap overwegen.

Wat kan je onder meer verwachten?

 • Maandelijkse Money Making Marketing Magazine
 • Uitnodigingen tot “Ronde Tafel” Business Bijeenkomsten
 • V&A via e-mail en fax
 • Besloten Ledensite voor SILVER leden
 • Prioritair toegang tot -en ledenKORTING op- andere producten en seminars
 • GRATIS Online Marketing Succes Strategieën
 • Deelname aan succes-stimulerende competities met goederen- en geldprijzen
 • Regelmatige inbelmomenten voor GRATIS adviesgesprekken

Silver Lid worden van de Triple’M MKB Marketing Business Club kost nog geen € 16,-p/mnd.
Een kleine investering in het succes van jouw bedrijf. De prijs van een glossy magazine. 20 SECONDEN per dag op internet verspillen kost je meer!

 
 
Eén HEEL jaar Silver lidmaatschap:

€249,00 Add to cart


 
Twee jaar Silver lidmaatschap:
 

€498,00 €378,00 Add to cart

MKB Marketing MISSER: de reclame-nee-sticker

Een anti mkb marketing leerinstrument: de reclame nee sticker.

mkb marketing geen-reclame-sticker

 
 
 
 

Je ziet ze genoeg: die stickers met reclame: NEE. Niet alleen consumenten plakken ze op hun brievenbus, maar ook MKB ondernemers. Ik begrijp waarom zij dat doen hoor, maar die ondernemers laten zich leiden door negatieve emoties: “ik ben al die reclame zooi zat”.

Een kleinschalig niet-wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de meeste van deze zelfde MKB ondernemers ook standaard alle verkopers buiten de deur houden. Zich compleet afsluitend van de hele wereld. Die MKB ondernemers hebben niet door hoe dom dat is. Ja, je leest het goed: ik zeg dat dat dom is! Want deze MKB ondernemers vallen niet alleen in deze slechte economische tijden 30% vaker om!

Hoe komt het dat deze ondernemingen niet voldoende omzet en winst halen om een goede boterham te verdienen (Want laten we wel wezen: daar hebben zij absoluut recht op!)? Meestal zijn het slimme hard-werkende mensen die een risico hebben genomen, mensen waar de economie op draait en daarom veel geld horen te verdienen!

Het probleem is dat ze vaak goed zijn in hun vak, maar slecht zijn in MKB marketing. Ze begrijpen MKB marketing en sales niet. Zij weten niet voldoende kansen te creeren met hun marketing en missen kansen die normaliter vanzelf langskomen.
 

Praktische MKB Marketing leren?
Wordt lid van de Triple’M Insiders Business Club!

 
 

De relatie met MKB Marketing

Je kunt erg veel leren van deze verkopers en reclamefolders. Mits je weet waar je op moet letten. Zie het als leermateriaal.

 • Hoe steekt het marketing materiaal van succesvolle bedrijven in elkaar?
 • hoe ziet het materiaal van minder succesvolle bedrijven er uit?
 • wat doet de concurrent goed?
 • wat doet hij fout?

Haal dus die stickers van de brievenbus, bekijk nieuwsbrieven vanuit een ander perspectief en leer van verkopers. Kijk wat wel en wat kijk niet werkt.

MKB Marketing bootcamp

Op 28 september en 26 oktober 2012 wordt er in samenwerking met trainingsorganisatie IPSSUPPORT® een geweldige MKB marketing evenement gehouden: de 2012 Sales Strategie Bootcamp voor MKB-ers.

Het idee van de organisatie van deze bootcamp is dat de meeste ondernemers in de huidige crisis wel wat goed nieuws kunnen gebruiken na al die berichten over hoe slecht het met de economie gaat. Zij willen nieuws dat hun eigen economie weer op gang gaat brengen.

Op 28 september en 26 oktober 2012 wordt er daarom, speciaal voor ondernemers binnen het MKB, eenmalig een zware maar leuke Sales Strategie Bootcamp gehouden. Deze actiegerichte MKB Marketing Bootcamp is alleen bestemd voor gedreven ondernemers van het type DOEN.
Je verlaat de bootcamp met een complete verkoopstrategie en een ENORME hoeveelheid waardevolle informatie -over MKB marketing en klanten aantrekken- die MKB ondernemers in de huidige economie goed kunnen gebruiken! Informatie die gaat zorgen voor een BOOST aan inkomen.

Ten slotte het leukste: dat is namelijk de prijs. De beste prijs die je in de huidige economie kunt wensen: GRATIS in combinatie van een gold insiders business club lidmaatschap.

Meer verkopen en sterk worden in MKB marketing? Lees dan meer informatie over deze Sales Strategie Bootcamp.

edit 12-9: de inschrijving is inmiddels gesloten