Gratis Business Club lid worden

De kans is groot dat u inmiddels gehoord hebt van de Triple’M mkb marketing business club uit Arnhem. Sterker nog, als trouw en gedreven business club lid hebt u al ervaren welke grote invloed de krachtige mkb marketing strategie├źn, tactieken en technieken -die u in de Triple’M business club leert- heeft op de resultaten en ontwikkeling van uw bedrijf. Maar wist u ook dat u EENVOUDIG GRATIS lid kunt zijn van de Triple’M MKB Marketing Business Club?

Nu kunt u eenvoudig uw business club lidmaatschapsgeld terugkrijgen ook!

Onze Club gaat verder dan de gebruikelijke waardebonnen. U krijgt gewoon geld op uw rekening gestort, zodat u ermee kunt doen wat u zelf wilt.

Wat moet u doen voor het gratis business club lidmaatschap

U hoeft niet veel te doen om uw Triple’M MKB Marketing business club lidmaatschapsgeld terug te krijgen. Het enige wat u daarvoor moet doen is praten over uw lidmaatschap! Mensen uit uw netwerk die zich vervolgens als nieuw lid aanmelden leveren u geld op. Geef uw naam door en u ontvangt geld retour. Met drie nieuwe leden voor uw niveau krijgt u uw volledige jaarcontributie voor het business club lidmaatschap retour!
Voor het eerste Triple’M Mkb Marketing business club lid dat zich aanmeld ontvangt u 25% van dat lidmaatschapgeld. Voor het tweede business club lid dat u aanbrengt ontvangt u eveneens 25% van dat lidmaatschapsgeld. En voor het derde lid dat u aanbrengt ontvangt u maar liefst 50% van dat lidmaatschapsgeld.

Actievoorwaarden gratis business club lidmaatschap.

Deze actie om uw Triple’M business club lidmaatschapgelden retour te ontvangen geldt voor SILVER en GOLD business club lidmaatschapniveaus. De actie is vooralsnog alleen geldig tot en met 31 december 2013. Gelden worden uitgekeerd nadat en zodra de nieuw aangemeldde leden de niet-goed-geld-terug-garantie termijn als lid doorlopen hebben.

Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen u met alle plezier verder helpen.

Comments are closed.