MKB Marketing bootcamp

Op 28 september en 26 oktober 2012 wordt er in samenwerking met trainingsorganisatie IPSSUPPORT® een geweldige MKB marketing evenement gehouden: de 2012 Sales Strategie Bootcamp voor MKB-ers.

Het idee van de organisatie van deze bootcamp is dat de meeste ondernemers in de huidige crisis wel wat goed nieuws kunnen gebruiken na al die berichten over hoe slecht het met de economie gaat. Zij willen nieuws dat hun eigen economie weer op gang gaat brengen.

Op 28 september en 26 oktober 2012 wordt er daarom, speciaal voor ondernemers binnen het MKB, eenmalig een zware maar leuke Sales Strategie Bootcamp gehouden. Deze actiegerichte MKB Marketing Bootcamp is alleen bestemd voor gedreven ondernemers van het type DOEN.
Je verlaat de bootcamp met een complete verkoopstrategie en een ENORME hoeveelheid waardevolle informatie -over MKB marketing en klanten aantrekken- die MKB ondernemers in de huidige economie goed kunnen gebruiken! Informatie die gaat zorgen voor een BOOST aan inkomen.

Ten slotte het leukste: dat is namelijk de prijs. De beste prijs die je in de huidige economie kunt wensen: GRATIS in combinatie van een gold insiders business club lidmaatschap.

Meer verkopen en sterk worden in MKB marketing? Lees dan meer informatie over deze Sales Strategie Bootcamp.

edit 12-9: de inschrijving is inmiddels gesloten

Comments are closed.