MKB Marketing Business Coaching

Topsporters hebben een coach. Muzikanten hebben een coach. En ook bekende Nederlanders en succesvolle zakenmensen hebben een business coach. Ook ik heb mensen waar ik op bouw voor business coaching. Sommige mensen maken er geen geheim van, zoals Henny Huisman en Pernille La Lau. Anderen, zoals de meest succesvolle zakenmensen, willen liever anoniem blijven. Dat begrijpen wij en daarom vinden onze persoonlijke MKB Business Coaching en Mastermind Coaching in besloten kring plaats en is deelname aan de MASTERMIND MKB Business Coaching ALLEEN MOGELIJK IN COMBINATIE MET EEN GOLD PREMIUM BUSINESS CLUB LIDMAATSCHAP.

Alleen toegewijde MKB ondernemers laten zich serieus coachen. Dit is NIET voor MKB ondernemers die denken alles zelf te weten en alle wijsheid zelf in pacht hebben. Dit is ook niet voor mensen die niet kunnen beslissen. Dit is alleen voor MKB ondernemers die volledig zijn toegewijd aan het succes van hun bedrijf. Voor MKB ondernemers -zonder saboterend uitstelgedrag- die kunnen beslissen, actie willen ondernemen en WILLEN werken AAN hun bedrijf. En NIET IN hun bedrijf. Alleen zij begrijpen dat er NIETS belangrijkers is voor zakelijk succes dan dat.

Persoonlijke MKB Business Coaching

Persoonlijke Business Coaching is compleet gericht op het wegnemen van de obstakels die productiviteit, resultaten en succes van uw bedrijf en mensen in de weg zitten. Dit programma is -net als al onze andere programma’s- niet gefocust op alleen “hersenen volproppen met kennis”, maar is volledig gericht om u te helpen de BESTE ZAKELIJKE IDEEËN in de wereld te IMPLEMENTEREN in uw praktijk. Het resultaat is dat u eindelijk de TRANSFORMATIE in uw bedrijf realiseert dat u voor ogen had en het bedrijf opbouwt waar u altijd al van droomde.

Het programma bestaat standaard uit acht Persoonlijke Business Coaching bijeenkomsten van twee uur, vinden plaats in ons Expertise Centrum te Arnhem en worden gefaciliteerd door Mark Johnson en gast experts.

Business Coaching aanvragen
 

Diamond Mastermind Business Coaching Bijeenkomsten

De besloten Diamond Mastermind Business Coaching is ons hoogste niveau MKB Business Coaching programma en is bestemd voor de upper ten. In deze kleine, exclusieve groep werkt u rechtstreeks aan de marketing van uw bedrijf en krijgt u tevens de input van de andere hooggekwalificeerde, zeer succesvolle leden. Dit programma wordt persoonlijk gefaciliteerd door praktijk-expert Johnson.

Toetreding tot deze elite groep van MKB ondernemers vindt alleen plaats op basis van aanvraag en uitnodiging. Alle aanvragen worden beoordeeld en leden worden op basis daarvan persoonlijk uitgenodigd.

Diamond MasterMind Business Coaching aanvragen
 
 

MKB Marketing Business Coaching, 8.0 out of 10 based on 10 ratings