MKB Marketing en Sales Training

Uw marketing en sales inspanningen moeten worden ondersteund en versterkt door uw personeel. Daarom ontvangen GOLD en GOLD Premium leden flinke kortingen op de kwalitatief hoogwaardige (training)programma’s van IPSSUPPORT®. De programma’s van IPSSUPPORT® bieden een GEWELDIG alternatief voor de traditionele training waarbij aangedragen kennis verdampt en blijvend resultaat achterwege blijft.

MKB Training: wat ontvangt u?

IPSSUPPORT® heeft een uniek systeem met programma´s met de focus op de PRAKTIJK van de deelnemer en op lange termijn resultaten. Een systeem dat ervoor zorgt dat deelnemers geen pakket van steeds verder vervagende kennis mee krijgen, maar BLIJVENDE vaardigheden ontwikkelen die zij hun hele leven bij zich dragen.

 • Een uitgebreide analyse voorafgaand aan het programma
  Het JUISTE PROBLEEM aanpakken. Zij voeren uitgebreide analyses uit om ervoor te zorgen dat wij de juiste problemen aanpakken. Met toestemming brengen zij in fasen uw bedrijf, de deelnemers en hun omgeving in kaart. Hiermee krijgen zij niet alleen een goed beeld van het kernprobleem, maar het stelt hen in staat om u bij te staan tijdens de implementatie van technieken in de praktische werkomgeving.
 • Een programma waarin UW praktijk centraal staat.
  Aan IPSSUPPORT® zijn gedreven, vakbekwame Experts verbonden met praktische ervaring binnen hun Expertisegebied. De programma’s die zij u aanbieden zijn praktijkgericht. Niet de kennis en technieken staan centraal, maar de dagelijkse toepassing daarvan binnen uw bedrijf.
 • Individuele PRAKTIJKBEGELEIDING tijdens het programma
  Onder begeleiding gaan de deelnemers de aangedragen kennis en technieken direct in de eigen praktijk toepassen. Niet de trainer staat centraal maar de dagelijkse activiteiten en omgeving van de individuele deelnemer. Hierdoor blijft het geleerde niet binnen de trainingsruimte, maar verandert in een bruikbare vaardigheden.
 • Opvolgbegeleiding na afloop van het programma
  Zij staan u niet alleen voor en tijdens het programma bij, maar ook na het programma blijven zij praktijkbegeleiding bieden. Met hun unieke drie-stappen methode zorgen zij er voor dat er langdurige prestatieverbeteringen ontstaan.

 

BONUS: Gratis management support

Als actieve cliënt IPSSUPPORT® profiteert u van gratis management ondersteuning tijdens de implementatiefase van een MKB training. Bij IPSSUPPORT® kunt u altijd terecht met uw dagelijkse (implementatie) uitdagingen en problemen.

Op welke MKB Trainingen krijgt u korting?

Hieronder staat het huidige overzicht van MKB Trainingen waarover u korting ontvangt. Deze selectie kan van tijd tot tijd veranderen.
U dient zich via onze webshop in te schrijven als u van de kortingen wilt profiteren.