Zakelijke Evenementen voor het MKB

De Triple’M Insiders Business Club organiseert met regelmaat zakelijke evenementen voor zijn leden.

Hieronder staat een overzicht van enkele zakelijke evenementen die momenteel gepland staan in 2012 / begin 2013.
 

Komende zakelijke evenementen

 

Ronde Tafel Business Club Bijeenkomst Maart 2014

 

Speciaal voor nieuwe Gold Business Club leden: De Quick Start MKB Marketing Masterclass

In de huidige economie is de markt voor veel producten en diensten extreem concurrerend geworden. Veel ondernemers bevinden zich op een slachtveld en steeds meer bedrijven worden failliet verklaart. Andere ondernemers weten hun hoofd boven water te houden maar zouden het zo veel beter kunnen doen.
Bent u het type ondernemer dat OP ZOEK gaat NAAR NIEUWE KANSEN? kom dan in maart 2014 naar de Quick Start MKB Marketing Masterclass
 
 

Small Business MarketingTOP

Alleen op uitnodiging. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie. U kunt uw interesse in dit evenement al aangeven via ons contactformulier.
 
 

UNIEK anti-crisis evenement: Sales Strategy Bootcamp

In deze tijd is de markt voor de meeste producten en diensten EXTREEM COMPETITIEF geworden en hebben de meeste potentiële klanten meer keuze dan ooit tevoren. Aan het einde van het economische slagveld zullen er maar een paar partijen overblijven. Partijen die STERKER DAN OOIT tevoren in de markt staan. Gaat u daar bij horen?

 
Helaas inschrijving is gesloten!

 

Ronde Tafel Business Club Bijeenkomst

 
Helaas inschrijving is gesloten!
 

Gold Premium MEGAConferentie 2014

Weten hoe te verkopen en in staat zijn om een effectieve verkooppresentatie te plannen, op te stellen en te leveren is de bron van totale zelfvertrouwen en nagegnoeg onbeperkt inkomen. Juist nu kun je het je NIET VEROORLOVEN OM EEN DEAL TE VERLIEZEN. Deze MEGAConferentie LEVERT U GELD OP.

Leden met een Gold Premium lidmaatschap worden op de hoogte gehouden via JULI editie van het Maandelijkse Money Making Marketing Magazine.

 
Helaas inschrijving is gesloten!
 

Zakelijke Evenementen voor het MKB, 8.5 out of 10 based on 18 ratings